Loading...
Triumph Tiger Explorer XR
Κλίκ για μεγέθυνση
Τιμή: 15.690 €
Περιγραφή

Η νέα οικογένεια Tiger Explorer έχει συλληφθεί, σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να είναι η υπέρτατη διηπειρωτική adventure μοτοσυκλέτα για τον κάθε αναβάτη adventure. 

 • ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Triumph Tiger Explorer XR και XC
 • 6 νέες μοτοσυκλέτες – Explorer XC, Explorer XCx, Explorer XCa, Explorer XR, Explorer XRx και Explorer XRt – μία Explorer για κάθε περιπέτεια
 • Τρικύλινδρος κινητήρας 1215κ.εκ. με άξονα, με περισσότερη δύναμη και ροπή – ο πιό δυνατός στην κατηγορία adventure
 • ΝΕΑ ενεργητική τεχνολογία και τεχνολογία επικεντρωμένη στον αναβάτη
 • ΝΕΟ Γωνιακό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης και Γωνιακό ABS
 • ΝΕΟ TSAS – σύστημα ημιένεργητικής ανάρτησης
 • ΝΕΕΣ παραλλαγές με χαμηλό ύψος σέλας
 • ΝΕΑ για πρώτη φορά στην κατηγορία ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα
 • ΝΕΟ Σύστημα Συγκράτησης σε Ανηφόρα (Hill Hold Control)

 

4172

Η νέα σειρά Triumph Explorer είναι χωρισμένη σε δύο διακριτές παραλλαγές – την σειρά XR, σχεδιασμένη και βελτιστοποιημένη για την υπέρτατη εμπειρία στην άσφαλτο και την σειρά XC, σχεδιασμένη ώστε να διαπρέπει εκτός δρόμου. Τόσο τα μοντέλα XR όσο και τα XC είναι περισσότερο από ικανά να αποδώσουν και στα δύο περιβάλλοντα. Τα κορυφαία μοντέλα των νέων σειρών, η Explorer XCa και η Explorer XRt, διαθέτουν πρωτοφανή επίπεδα εξοπλισμού και τεχνολογίας, που τις καθιστούν μοτοσυκλέτες έτοιμες για κάθε περιπέτεια – ανεξάρτητα από την απόσταση ή τον προορισμό.

4158

Όλα τα μοντέλα, από τις βασικές Explorer XR και Explorer XC έως και τις κορυφαίες XCa και XRt, διαθέτουν τρικύλινδρο κινητήρα 1215κ.εκ., μοναδικό για την κατηγορία των μεγάλων adventure, ενώ αποδίδουν την δύναμή τους μέσω άξονα. Η δύναμη του τρικίλυνδρου κινητήρα αποδίδεται ομαλά και προοδευτικά σε όλο το εύρος στροφών και των σχέσεων του κιβωτίου μέσω της γραμμικής καμπύλης ροπής. Ο υποβοηθούμενος από την ροπή συμπλέκτης έχει εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση, που τον καθιστά λιγότερο απαιτητικό για τον αναβάτη τόσο στις μακρινές αποστάσεις όσο και στα σταμάτα-ξεκίνα της πόλης. Η απόδοση του κινητήρα επίσης ενισχύεται από ένα νέο σύστημα εξάτμισης με διάκριτο δυνατό ήχο.

4169

Η νέα Tiger Explorer διαθέτει πλειάδα τεχνολογικών αναβαθμίσεων με ειδική έμφαση στην υπερσύγχρονη ενεργητική τεχνολογία που εξασφαλίζει αξεπέραστη σταθερότητα και έλεγχο.

 

Αυτές οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν:

 • Ημιενεργητική Ανάρτηση Triumph
 • Απενεργοποιούμενο Γωνιακό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης και Γωνιακό ABS
 • Εισαγωγή Προγραμμάτων Οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου και ενός προγράμματος ρυθμιζόμενου από τον αναβάτη
 • Σύστημα Συγκράτησης σε Ανηφόρα (Hill Hold Control)
4126

Η συνολική απόδοση της νέας Tiger Explorer βρίσκεται σε ένα νέο δυναμικό επίπεδο με την χρήση ρυθμιζόμενων αναρτήσεων της WP στα δύο βασικά μοντέλα. Τα άλλα τέσσερα μοντέλα διαθέτουν την ριζοσπαστική Ημιενεργητική Ανάρτηση Triumph. Αυτό επιτρέπει στον αναβάτη να ρυθμίσει ηλεκτρονικά την απόσβεση εμπρός και πίσω, υιοθετόντας αυτόματα τις ρυθμίσεις προφόρτισης του πίσω αμορτισέρ, ώστε να απεικονίζουν το οδόστρωμα προσφέροντας βέλτιστη πρόσφυση και συμπεριφορά σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

4138

Με σκοπό να δώσει στον αναβάτη την συμπεριφορά, τον έλεγχο και την απόκριση που θέλει ώστε να ανταπεξέλθει τόσο σε καλοτιαγμένους όσο και σε υποτυπώδεις δρόμους σε όλες τις συνθήκες, η Tiger Explorer προσφέρει ως στάνταρ απενεργοποιούμενο ABS και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πολλαπλών καναλιών στα βασικά μοντέλα XR και XC. Οι άλλες τέσσερις εκδόσεις έρχονται με Γωνιακό ABS και Γωνιακό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης, για διασφάλιση της ευστάθειας ακόμη και όταν πλησιάζει η πιο προκλητική στροφή.

4166

Οι Explorer XCx, XCa, XRx και XRT διαθέτουν Αδρανειακή Μονάδα Μέτρησης η οποία, μέσω μίας σειράς στρατηγικά τοποθετημένων αισθητήρων, παρακολουθεί και αντιδρά στην κίνηση της μοτοσυκλέτας, υπολογίζει την γωνία κλίσης και χρησιμοποιεί την μέτρηση για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ευστάθεια βελτιστοποιώντας την απόδοση του συστήματος Ελέγχου Πρόσφυσης και του ABS.

4165

Προσθέστε σε αυτά και την επιλογή πέντε διαφορετικών Προγραμμάτων Οδήγησης  – τέσσερα από τα οποία είναι προκαθορισμένα και ένα που μπορεί να προγραμματιστεί από τον αναβάτη. Η επιλογή των προγραμμάτων αλλάζει την διαμόρφωση της μοτοσυκλέτας για να ταιριάζει στο οδηγικό στυλ, τον δρόμο και τις καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον, το νέο Σύστημα Συγκράτησης σε Ανηφόρα εμποδίζει την μοτοσικλέτα να κυλήσει προς τα πίσω όταν προσπαθεί να ξεκινήσει σε απότομη κλίση – ιδιαίτερα ευεργετικό όταν η μοτοσικλέτα είναι πλήρως φορτωμένη ή μεταφέρει συναναβάτη.

4154

Κινητήρας με περισσότερη ισχύ, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, συμβατική αλλά και ενεργητική τεχνολογία επικεντρωμένη στον αναβάτη, όλα πακεταρισμένα σε μία οικογένεια μοτοσυκλετών με σύγχρονη εμφάνιση και στυλ που είναι διακριτά δικό τους. Με αιχμηρές νέες γραμμές που δίνουν κομψή και δυναμική εμφάνιση. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα για πρώτη φορά στην κατηγορία διαθέτουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα που επιτρέπει στον οδηγό να προσαρμόζει συνεχώς την αεροδυναμική προστασία και την άνεση, ενώ οδηγεί.

4091

Η νέα σειρά Triumph Tiger Explorer, με τις προδιαγραφές της και τις επιλεγόμενες και προγραμματιζόμενες λειτουργίες, είναι μια γκάμα μοτοσυκλετών που επιτρέπει στους αναβάτες να τις προσαρμόσουν στην επιθυμητή περιπέτειά τους και να πάνε οπουδήποτε, από την καθημερινή μετακίνηση μέχρι τις γωνιές της γης.

4085
Σειρά Tiger Explorer XR και XC

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν (παραλάσσονται ανάλογα με το μοντέλο):

 

·         Μοναδικό τρικύλινδρο κινητήρα 1215κ.εκ. με τελική μετάδοση με άξονα

·         Σύγχρονο και ξεχωριστό στυλ adventure

·         2 εκδόσεις με χαμηλή σέλα (διαθέσιμες στα μοντέλα Tiger Explorer XRX και XCX)

·         ABS και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

·         Γωνιακό ABS και Γωνιακό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης

·         Μέχρι και πέντε Προγράμματα Οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου και ενός προγράμματιζόμενου από τον αναβάτη

·         Ανάρτηση WP ρυθμιζόμενη εμπρός και πίσω

·         Ημιενεργητική ανάρτηση Triumph

·         Μονομπλόκ ακτινικές δαγκάνες Brembo 4-εμβόλων

·         Υπολογιστή ταξιδιού

·         Προηγμένο υπολογιστή ταξιδιού

·         Αδρανειακή Μονάδα Μέτρησης

·         Σύστημα Συγκράτησης σε Ανηφόρα (Hill Hold Control)

·         Σύστημα Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών

·         Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα

·         Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη τουριστική ζελατίνα

·         Ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης (Immobiliser)

·         Χυτές ζάντες (μοντέλα XR)

·         Ακτινωτοί τροχοί (μοντέλα XC)

·         Πρίζα 12V

·         Βύσμα USB 5V κάτω από τη σέλα

·         Θερμαινόμενη σέλα αναβάτη / συναναβάτη

·         Θερμαινόμενα γκριπς

·         Cruise control

·         Χούφτες

·         Αλουμινένια προστατευτική ποδιά κινητήρα

·         Πλαστική προστατευτική ποδιά κινητήρα

·         Προστατευτικό ψυγείου

·         Κάγκελα κινητήρα

·         Προβολείς ομίχλης

·         Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS)

·         Κατεργασμένα μαρσπιέ

·         Κιτ τοποθέτησης βαλιτσών

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 
© Copyright 2010 - 2019 Triumph, SYM, Daytona, Modenas - Αργυρόπουλος, Πάτρα